Antena 3 CNN Externe Litoralul Mării Negre, noua atracţie pentru englezi. Cum se distrează turiștii

Litoralul Mării Negre, noua atracţie pentru englezi. Cum se distrează turiștii

Un britanic care a lucrat timp de două veri în staţiunea Sunny Beach, din Bulgaria a dezvăluit obiceiurile cu care s-au obişnuit turiştii, scrie The Sun.

John Magilton, în vârstă de 23, a povestit pentru Wales Online care este atmosfera din Sunny Beach şi de ce atât de mulţi britanici preferă să-şi petreacă verile în Bulgaria.

„Am văzut oameni care au adormit în interiorul cluburilor şi în locuri ciudate, precum şi unii care şi-au rupt sau luxat gleznele sau chiar s-au tăiat la picioare din cauza faptului că umblau desculţi pe străzile pline de slicle”, a povestit John Magilton.

Anul trecut, 281.000 de britanici au vizitat Bulgaria, mulţi dintre ei mergând către staţiunile de la Marea Neagră. Aici o jumătate de litru de bere poate fi cumpărat pentru mai puţin de o liră, iar un cuplu poate lua masa cu o sticlă de vin pentru doar 20 de lire sterline.

Cu toate acestea, britanicii iubitori de petreceri reuşesc, nu de puţine ori, să-i şocheze pe bulgari, care se confruntă cu problema băutului excesiv în public.

Subiecte în articol: Bulgaria litoral Marea Neagrã turisti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile