Antena 3 CNN Show Tabloid Lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul său este urmărit penal

Lovitură pentru Elena Udrea. Iubitul său este urmărit penal

Adrian Alexandrov a aparut in viata Elenei Udrea in vara trecuta, cand cei doi au fost surprinsi in ipostaze destul de tandre la malul marii, notează WowBiz.

La vremea respectiva, Udrea a negat o idila intre ea si fostul fotomodel, marturisind ca nu ii leaga decat o prietenie sincera. Ulterior, insa, Udrea a aparut  la bratul lui Alexandrov la nunta lui Honorius Prigoana, cei doi sarutandu-se cu patima in timpul petrecerii.

Chiar daca ii merge de minune, atat in viata particulara, cat si in cariera de agent imobiliar la o companie ce se ocupa cu inchirierea si vanzarea locuintelor de lux, Alexandrov are probleme cu justitia. El este urmarit penal dupa ce a fost prins circuland cu masina, in primavara lui 2015, desi avea permisul de conducere suspendat. In faza initiala, Alexandrov a fost amendat, iar el a cerut, la Judecatoria Sectorului 1, anularea procesului verbal de contraventie intocmit de agentii de la Inspectoratul de Politie al judetului Ilfov, dar judecatorii i-au respins cererea.

In acest moment, procesul a ajuns in faza penala, la Judecatoria Buftea, Alexandrov fiind inculpat intr-un dosar penal al carui obiect este „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Pe 20 decembrie 2016, sectia penala a Judecatoriei Buftea a respins cererea lui Alexandrov, care solicitase restituirea cauzei la procuror. Mai mult, s-a dispus inceperea judecatii cauzei.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”