Antena 3 CNN Politică Lucian Romașcanu, atac dur la adresa liberalilor: "9 luni de hoție. Nu vă este rușine, mizerabililor?!"

Lucian Romașcanu, atac dur la adresa liberalilor: "9 luni de hoție. Nu vă este rușine, mizerabililor?!"

Social-democrații îi acuză pe liberali de nouă luni de hoție. Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat că pensiile nu cresc, alocațiile copiilor nu se dublează și că toți acești bani ajung în buzunarele liberalilor.

""Noaptea ca hoții”, Orban si Cîțu au adoptat vineri, în ședința de Guvern, un Memorandum prin care 500 (cinci sute!!!) milioane de lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg direcționat către 3 companii de asigurare a creditului comercial, cu acționari străini.

Jumătate de miliard de lei sunt transferați din buget în conturile acestor firme pentru plata daunelor generate de neîncasarea facturilor la timp - pe scurt, statul sprijină cu această sumă imensă 3 companii private străine!!!

Nu vă este rușine, mizerabililor?!

Spuneți peste tot că nu sunt bani, industrii întregi se sufocă fără niciun ajutor real din partea statului iar voi băgați sute de milioane în doar 3 companii, și acelea companii private străine??!!

- aproape 1 milion de români ajunși șomeri în 9 luni

- 2 milioane de români trimiși în sărăcie de Guvernul Orban

- companiile românești nu beneficiază de nicio măsură reală, activă, de sprijinire a activității economice în afară de invitația de a lua credite de la bănci

- 150.000 de IMM uri se află în stare latentă de insolvență și faliment

Deși sunt legi, NU cresc pensiile cu 40%, NU se dublează alocațiile. Bani sunt doar pentru oamenii PNL, companiile PNL, clienții PNL. Veți pleca urgent pentru aceste măgarii. Unde? Rămâne de văzut...", a transmis purtătorul de cuvânt al PSD.

Subiecte în articol: Lucian Romașcanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept