Antena 3 CNN Actualitate Ludovic Orban, atac dur la adresa USR-PLUS: ”S-au îmbătat cu un succes relativ”

Ludovic Orban, atac dur la adresa USR-PLUS: ”S-au îmbătat cu un succes relativ”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri seară, în cadrul unei emisiuni la B1TV, că anunţul celor de la USR-PLUS că vor avea candidat propriu la prezidenţiale a venit într-un moment total nepotrivit.

De asemenea, liderul liberalilor a mai subliniat că alianța USR-PLUS ”s-a îmbătat cu un succes relativ”. 

„Ei au anunţat că vor să-şi depună candidat la Președinție şi dacă vor, asta e, e democraţie. Pot să candideze, nu îi putem împiedica pe ei să-şi depună candidat la Președinție. Ceea ce nu mi-a plăcut e că ei au făcut chestiunea într-un moment total nepotrivit. Votul din 26 mai a fost un vot de revoltă, a fost o prezenţă de 50 la sută la alegerile europarlamentare şi de aproape 45 la sută la referendum, o prezenţă uriaşă, care a arătat clar că oamenii vor o schimbare”, a subliniat Ludovic Orban.

„Am văzut că preocuparea lor, în ziua în care referendumul convocat de preşedinte a fost adoptat cu un vot zdrobitor - care a arătat faptul că preşedintele a convocat un referendum dând posibilitatea românilor să arate clar întregii Europe că societatea românească este o societate corectă, cinstită, că românii vor să fie conduşi de oameni cinstiţi, de oameni corecţi, de oameni competenţi - tu să vii să îţi anunţi candidat la prezidenţiale sau să revendici intenţia de a avea candidat la prezidenţiale îmbătat de un succes relativ, un succes relativ”, a precizat liderul PNL, Ludovic Orban.

Subiecte în articol: Ludovic Orban
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are