Antena 3 CNN Externe Măcel la o groapă pentru lupte de cocoși din Mexic. 19 oameni au fost împușcați mortal

Măcel la o groapă pentru lupte de cocoși din Mexic. 19 oameni au fost împușcați mortal

Un adevărat măcel a avut loc într-o groapă pentru lupte de cocoși din Mexic. Cel puțin 19 persoane au fost ucise într-un atac armat.

de Cerasela Stafie    |   

Mai mulți bărbați înarmați s-au aruncat în groapa ilegală de lupte de cocoși din comunitatea Las Tinajas și au deschis focul, relatează presa locală. Motivul din spatele atacului nu este încă clar, dar o serie de bande criminale operează în regiune.

Atacurile sângeroase dintre bande rivale au devenit din ce în ce mai frecvente. În ultimele luni, indivizi înarmați din diferite regiuni ale Mexicului au vizat ceremoniile religioase, precum și barurile și cluburile în încercarea lor de a elimina cât mai mulți dintre rivali.

Experții criminaliști au spus că toate victimele din Las Tinajas - 16 bărbați și trei femei - au fost ucise în timpul atacului. De asemenea, mai multe persoane au fost rănite, potrivit BBC.

Martorii au spus că bărbații înarmați au deschis focul asupra oamenilor, iar apoi au fugit cu diferite mașini. Armata a fost trimisă pentru a încerca să găsească atacatorii.

Zona din jurul Las Tinajas este frecventată de o serie de bande care fac contrabandă cu benzină furată din conductele deținute de compania petrolieră de stat.

Subiecte în articol: lupte cocos Mexic atac armat
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are