Antena 3 CNN Actualitate Social O mamă și bebelușul ei de două săptămâni, confirmați pozitiv cu coronavirus la Hunedoara. S-au infectat în focarul de la Maternitatea Odobescu din Timişoara

O mamă și bebelușul ei de două săptămâni, confirmați pozitiv cu coronavirus la Hunedoara. S-au infectat în focarul de la Maternitatea Odobescu din Timişoara

O nouă alertă medicală la Hunedoara. O mamă şi bebeluşul ei de 14 zile au fost confirmaţi pozitiv cu coronavirus, după ce recent li s-au dat rezultate contradictorii.

Bebelușul face parte din grupul celor 10 de la Maternitatea Odobescu din Timișoara care fuseseră inițial confirmați pozitiv, în timp ce mamele lor erau negative. Ulterior, bebelușii și mamele au făcut noi teste, iar în cazul majorității ieșiseră negative. Încă trei erau în așteptare.

”În data de 8 aprile am fost anunțai despre faptul că un bebeluș născut pe 28 amrtie, la Maternitatea Odobescu a fost externat și a ajuns în județul Hunedoara. Am luat legătura cu mama, bebelușul având diagnosticul COVID pozitiv pe baza testelor de la Timișoara. În data de 9 și 10 aprilie teste pentru bebeluș și mamă.

Testele au fost transmise la laborator și am primit rezultat pozitiv pentru bebeluș, iar pentru mamă negativ pentru recoltarea de 9 și pozitiv pentru data de 10. Am luat legătura cu toate autoritățile competente și s-a dispus internarea în Maternitatea Bega din Timișoara.”, a declarat Cecilia Birău, șef DSP Hunedoara, pentru Antena 3.

Subiecte în articol: mama bebelus coronavirus Hunedoara
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"