Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Brăila își caută cu disperare fetița dispărută: 'Dacă o vedeți, sunați la 112'

O mamă din Brăila își caută cu disperare fetița dispărută: 'Dacă o vedeți, sunați la 112'

O mamă din Brăila își caută cu disperare fetița dispărută. Bianca are 12 ani, iar de ieri dimineață, familia nu mai știe nimic de ea. Polițiștii au declanșat o anchetă, iar toți cei care o văd sunt rugați să sune la numărul de urgență 112.

UPDATE 10.20. Fetița de 12 ani a fost găsită, în această dimineață, pe raza municipiului Iași. Din fericire, fata nu a fost rănită și va fi dusă înapoi, la Brăila, pentru a-și reîntâlni familia.

Bianca Pedonomos a dispărut de acasă, ieri dimineață, 29 februarie 2020, între orele 06.00 - 09.00.

Fetița de 12 ani și-a luat ghiozdanul la plecare, iar de atunci nu a mai fost văzută de nimeni.

Familia a căutat-o în tot orașul, la toți prietenii și colegii de școală, însă toate căutările au fost fără rezultat.

Astfel, după câteva ore, mama Biancăi a mers la Poliție și a cerut ajutor pentru a-și găsi fiica.

Bianca Pedonomos, fetița de 12 ani dispărută în Brăila

Potrivit semnalmentelor oferite de polițiști, Bianca are o înălțime de 1,50 metri, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, părul șaten, lung și ondulat, fața ovală și ochii albaștri.

"La data de 29.02.2020, intre orele 06.00-09.00 minora PEDONOMOS BIANCA a plecat de la domiciliul mamei sale si pana in prezent nu a revenit. Minora nu a mai fost plecata pana in prezent.

Vestimentatie: blug de culoare neagra, ghetedin piele sintetica de culoare neagra, pulovar de culoare gri, hanorac de culoare mov, ghizdan scolar de culoare mov cu motive geometrice", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Toți cei care o văd sau au informații despre fetița dispărută în Brăila sunt rugați să contacteze cea mai apropiată secție de Poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Subiecte în articol: Brăila disparuta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept