Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă și copilul său de 9 luni au fost spulberați pe stradă, în Giurgiu, de un șofer vitezoman. A fost chemat elicopterul SMURD

O mamă și copilul său de 9 luni au fost spulberați pe stradă, în Giurgiu, de un șofer vitezoman. A fost chemat elicopterul SMURD

O femeie de 39 de ani și copilul său de 9 luni au fost loviți de o mașină care circula cu viteză.

de Roxana Ciucă    |   

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 13, în  localitatea Neajlov, comuna Clejani din județul Giurgiu. Informațiile preliminare arată că mama se deplasa pe stradă împingând căruțul în care se afla copilul.

Ei au fost izbiți de mașina care circula cu mare viteză. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe. Pentru salvarea vieții copilului a fost solicitat elicopterul SMURD. 

Copilul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu din București. Mama a ajuns la Spitalul Municipal. Medicii spun că starea victimelor este stabilă.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă și fac cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Subiecte în articol: Giurgiu copil accident rutier
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"