Antena 3 CNN Actualitate Locale Mama unui elev de clasa a VII-a: „Termină orele la ora 15. Cum poate să mănânce la prânz? Copiii aceștia muncesc mai mult decât noi!”

Mama unui elev de clasa a VII-a: „Termină orele la ora 15. Cum poate să mănânce la prânz? Copiii aceștia muncesc mai mult decât noi!”

de S.T.    |   

Mama unui copil de clasa a VII-a, din Ploiești, a scris un mesaj dur pe internet.

„Am un copil, la un colegiu din Ploiești, care termină cursurile, în fiecare zi, la ora 15. Cum pot acești copii să servească o masă la pranz? Când mai au timp să facă un sport sau o pregătire? Evident, în afara celor 7 ore de școală, mai au și teme zilnice. Acești copii muncesc mai mult decât noi, adulții. Ce autoritate îi protejează? Dacă pentru salariați există ITM, ce organism îi poate proteja pe ei de faptul că muncesc prea mult într-o zi? Au pauze de doar 10 minute. Nu au timp să mănânce normal sau să meargă la toaletă. Vă rog sa faceți publică situația lor, poate se sesizează cineva!”, a spus mama elevului de a VII-a, potrivit publicației locale observatorulph.ro.

Cuvintele femeii au devenit virale.

Subiecte în articol: copii Ploiești cursuri elevi şcoală
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"