Antena 3 CNN Actualitate Mămică filmată cum lasă un căruț în fața unei săli de păcănele din Bacău. Viscolul l-a împins spre stradă

Mămică filmată cum lasă un căruț în fața unei săli de păcănele din Bacău. Viscolul l-a împins spre stradă

O femeie a fost filmată cum lasă un căruț cu copil în fața unui centru de pariuri din Bacău.

de Andreea Cigolea    |   

Pe filmare se observă cum căruțul este luat de vântul puternic și dus spre stradă. Disperată, femeia iese și îl ajunge la timp, cu puțin timp înainte ca o tragedie să se întâmple. 

La data de 18 Ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Bacău s-au sesizat din oficiu cu privire la imaginile video apărute în spațiul public, în care apare o persoană care lasă nesupravegheat un cărucior în care se bănuia că ar fi fost un copil, în fața unei săli de jocuri din localitate. 

Din primele verificări, s-a stabilit că, o tânără de 21 de ani, din Bacău, ar fi intrat în sala de jocuri, în seara zilei de 17 ianuarie, unde s-ar fi aflat și soțul acesteia, lăsând-o nesupravegheată în cărucior, pe fiica lor, o minoră de un an și 3 luni.

Polițiștii continuă verificările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, iar în funcție de rezultatul acestora, se vor lua măsurile legale ce se impun.

 

Subiecte în articol: Bacău
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere