Antena 3 CNN Externe Mâncaseră doi burgeri și băuseră câteva cafele, când le-a venit nota de plată. Când au văzut suma, mai să leșine. Cum să plătești atât de mult pentru așa ceva? FOTO

Mâncaseră doi burgeri și băuseră câteva cafele, când le-a venit nota de plată. Când au văzut suma, mai să leșine. Cum să plătești atât de mult pentru așa ceva? FOTO

Doi turiști au avut parte de un șoc atunci când au văzut nota de plată pentru o consumație banală.

Totul s-a petrecut la Roma, într-un restaurant în apropierea Vaticanului, acolo unde doi turiști americani au consumat doi burgeri și patru cafele. 

Când le-a venit nota de plată, au crezut că nu văd bine. Aproape 82 de euro. Și nu cafelele i-au băgat la sapă de lemn, pentru că acestea au fost puțin mai scumpe decât ceea ce bei la București, ( 4 cappcino - 16 euro), ci burgerii - 25 de euro bucata. La sumă se adaugă și bacșiș-ul trecut pe notă de 7.40 și așa se ajunge la suma pomenită mai sus.

Nota de plată a fost publicată de cotidianul Il Messagero, care nu a dat numele celor doi turiști, dar pățania a avut loc pe 9 mai anul acesta, dimineața, pe la ora 10.00.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi