Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Manda, informații incredibile. Comisia cere detalii despre monitorizarea CSAT

Claudiu Manda, informații incredibile. Comisia cere detalii despre monitorizarea CSAT

Președintele Comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, a vorbit despre sesizarea primită, în care Comisia era înștiințată asupra faptului că membrii CSAT au fost ei înșiși filați de SRI. 

„Dacă s-ar proba o astfel de afirmație ar fi una foarte gravă. Însă noi, în acest moment, suntem în situația în care am fost sesizați printr-o adresă trimisă prin poșta electronică de domnul Dumitru Iliescu. De fiecare dată când am fost sesizați cu privire la un subiect, Comisia e dezbătut în plenul ei și a decis să trimitem această solicitare la SRI pentru a avea un punct de vedere, dacă au existat astfel de mandate de securitate națională și dacă au fost vizate persoane din CSAT”, a spus Manda. 

„Dacă se dovedește că au fost astfel de fapte, de filaj, de interceptare ambientală, a comunicațiilor, sigur că trebuie să vedem și care e baza legală și care erau amenințările la adresa securității naționale. Însă, suntem doar în etapa în care au fost sesizați și urmează să vedem dacă s-au întâmplat astfel de fapte”, a adăugat Claudiu Manda. 

Subiecte în articol: Claudiu Manda
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB