Antena 3 CNN Actualitate Motivul pentru care femeia ucisă și incendiată la Ghimpați apare alături de Mara Bănică într-o fotografie. Mărturii exclusive

Motivul pentru care femeia ucisă și incendiată la Ghimpați apare alături de Mara Bănică într-o fotografie. Mărturii exclusive

Pagina de Facebook a Mihaelei-Sabina Mircea, victima oribilei crime care a avut ca deznodământ incendierea trupului acesteia pe un câmp din apropierea localității giurgiuvene Ghimpați, abundă în fotografii cu fiul acesteia, în vârstă de doar 8 ani. Totuși, există și o singură fotografie publică în care apare femeia. Și nu este singură, ci alături de Mara Bănică.

de Dan Gabor    |   

Jurnalista a povestit la Antena 3 în ce context ar fi fost făcut fotografia.

"Mărturisesc că am primit-o de la colegii voștri din redacție, e făcută în urmă cu cel puțin patru ani, după hainele pe care eu le port. Uitându-mă mai atent, pe jos se vede un cablu verde. Eram la o transmisie în direct pentru Acces Direct și nu mi-ar fi greu să identific la un moment dat în redacție ce subiect a fost și în ce localitate.

Noi ne ducem în foarte multe județe la live-uri, dar în general, fie Giurgiu, fie Ilfov, fie Dâmbovița. La transmisii în direct lumea se strânge, noi în general facem subiecte din mediul rural și toată lumea vrea să facă poze cu cel care transmite de acolo. Dacă e singura poza pe care o are pe Facebook, poate nutrea o admirație față de mine, nu știu ce să zic. Oricum, o tragedie", a spus Mara Bănică, în emisiunea Obiectiv moderată de Oana Zamfir.

Cum arată  tânăra omorâtă și incendiată pe câmp la Ghimpați

sursa: Antena 3

După o săptămână de la crima care a șocat România, anchetatorii au reușit să o identifice pe tânăra în vârstă de 32 de ani care a fost omorâtă, băgată dezbrăcată într-o valiză și incendiată pe un câmp, în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani, era divorțată, avea un copil în vârstă de opt ani și chiar era angajată. Aceasta locuia în orașul Buftea din Ilfov
Procurorul din cazul femeii incendiate a confirmat în exclusivitate pentru Antena 3 informațiile prezentate de postul nostru de televiziune.

Cu toate acestea, nimeni nu a dat-o dispărută în cele șapte zile în care a lipsit de acasă și până anchetatorii au reușit să o identifice.

Mihaela a fost identificată pe baza amprentelor

Cu toate cu au prelevat probe ADN, au audiat zeci de martori și au urmărit zeci de ore de înregistrări video ale camerelor de supraveghere, polițiștii și procurorii au reușit să o identifice pe victimă în baza amprentelor.

Deși trupul aflat în valiză a fost carbonizat aproape în totalitate, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au putut să preleveze amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a Poliției, ea având cazier.

Astăzi, procurorii au anunțat că atunci când va fi găsit, criminalul va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre. De asemenea, anchetatorii au explicat că cercul de suspecți s-a restrâns mult în urma identificării victimei și audierilor ce au urmat după identificare, astfel că nu mai durează foarte mult timp până ce criminalul va fi prins.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept