Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Domnule Orban, aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi

Marcel Ciolacu: Domnule Orban, aţi dus traseismul pe cele mai înalte culmi

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a replicat, vineri, premierului Ludovic Orban, după ce acesta a comentat că actualul Parlament este "retrograd" şi nu mai reflectă "opţiunile actuale ale populaiei" şi că "este cu atât mai bine pentru România, cu cât își încetează mai repede mandatul" actualul for legislativ.

de Adrian Iclozan    |   

Într-o postare pe Facebook, Ciolacu îl avertizează pe Orban că PSD "este gata" să se confrunte cu PNL în alegerile parlamentare dar că va alege în favoarea vieţii oamenilor dacă situaţia medicală provocată de pandemie se va agrava.

 "Traseismul este exemplul suprem al politicii retrograde, domnule Orban! Iar la PNL ați dus traseismul pe cele mai înalte culmi!

Da, Parlamentul actual nu mai exprimă voința electoratului pentru că voi, peneliștii, ați folosit banii publici pentru a cumpăra zeci și zeci de parlamentari ca să vă mențineți la putere și mufați la resursele țării!

Noi suntem pregătiți și vom bate din nou PNL în alegerile parlamentare, cu toată campania făcută direct de la Cotroceni! Însă, dacă situația medicală se va agrava – așa cum atrag atenția toți specialiștii din domeniu – vă spun clar: NU vom ezita nicio secundă în a alege viața oamenilor și nu diurnele și deplasările atât de dragi președintelui Iohannis și partidului său!

Viețile oamenilor nu pot fi tranzacționate pentru voturi!", îşi încheie postarea liderul PSD.

 

Subiecte în articol: Orban alegeri parlamentare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"