Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a fost numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est

Marcel Ciolacu a fost numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est

Marcel Ciolacu a fost numit vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est. Preşedintele PSD va colabora cu premierul Spaniei, Pedro Sanchez, în următorul mandat.

de Georgiana Adam    |   

"Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională!

Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste.

Acest post de #vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate.

Este o nouă recunoaștere la nivel internațional a Partidului Social Democrat, după ce, în această toamnă, am obținut un post de vicepreședinte în conducerea #PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.

Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în #UE și #NATO.

Cu PSD la guvernare se ridică #MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la #Schengen.

Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin #InternationalaSocialista.

Uniți și puternici pentru #România!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională! Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Sâmbătă, 26 noiembrie 2022
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept