Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mari probleme pentru Astra Giurgiu. Fără bani și fără antrenor

Mari probleme pentru Astra Giurgiu. Fără bani și fără antrenor

Titlul nu a simplificat situaţia la Giurgiu, Astra o duce mai rău decât înainte! Campioana ar trebui să se pregătească pentru preliminariile Champions League, dar nu ştie cine o va antrena şi nici pe ce lot o să se bazeze, scrie GSP.

PĂCĂLIŢI

Fotbaliştii ameninţă că nu se vor prezenta la reunirea programată luni. Li s-a promis că vor primi un salariu dintre cele restante pe parcursul vacanţei, dar nu s-a achitat nimic. Jucătorii sunt nervoşi fiindcă semnaseră pentru amânarea a două salarii ca să ajute la obţinerea licenţei. Astra a luat licenţe şi pentru Liga 1, şi pentru Europa, apoi clubul n-a mai respectat programarea plăţilor aşa cum stabilise cu fotbaliştii.

AU UITAT DE EL!

Campioana nu s-a mişcat deloc în mercato, nu a adus nici un fotbalist nou, deşi Şumudică a pomenit mai multe nume dorite, cu Săpunaru obiectiv principal. Deocamdată s-a pierdut un jucător, fundaşul dreapta Pedro Queiros. Clubul avea opţiune de prelungire cu lusitanul, pe care nu a activat-o. "A uitat Buduru să prelungească acordul", explică o sursă de la Giurgiu. Queiros s-a înţeles deja cu un club din Portugalia.

PLEACĂ ŞI ŞUMUDICĂ?

Nu se ştie clar nici dacă Şumudică va continua. Antrenorul are câteva variante din Golf şi e tentat să plece, speriat de posibilitatea ca UEFA să extindă suspendarea de două luni şi în cupele europene. FRF a chestionat forul european pe această temă şi nu a primit niciun răspuns. Iniţiativa Federaţiei a fost singura venită din România.

Astra nu s-a interesat la UEFA dacă tehnicianul ei e suspendat două luni şi în cupele europene sau doar în Champions League. Reghecampf anticipase în finalul sezonului parcursul dezastruos al Astrei: "Urmează falimentul la Astra, vă veţi convinge în curând!".

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București