Antena 3 CNN Actualitate Marius Pavel, consilier general PSD, detalii despre bătaia de la Primărie: „Domnul viceprimar a fost lovit cu o sticlă de apă”

Marius Pavel, consilier general PSD, detalii despre bătaia de la Primărie: „Domnul viceprimar a fost lovit cu o sticlă de apă”

Bătaie la Primăria Capitalei. Informația a fost confirmată. Viceprimarul Aurelian Bădulescu și primarul sectorului 6 și președintele PSD București, Gabriel Mutu, au fost protagoniștii unui scandal care s-a lăsat și cu lovituri. S-a întâmplat chiar în în biroul PSD din biroul Primăriei. Se pare că au intervenit inclusiv agenții Poliției Locale. 

„Scandalul a pornit de la decizia CEx București de îndepărtare a domnului viceprimar din funcție. A fost întreruptă ședința de consiliu, după care ne-am strâns la grupul PSD din cadrul Consiliului General, începând o discuție în contradictoriu între domnul primar și președinte interimar al PSD și domnul viceprimar. S-au aruncat acuzații de o parte și de alta. La un moment dat, domnul viceprimar a fost lovit de domnul Mutu cu o sticlă de apă într-un acces necontrolat de nervi. Anterior acestei discuții, ședința a fost întreruptă de domnul Gabi Mutu și ne-am retras pentru consultări”, a spus Marius Pavel, consilierul general al PSD.

Acesta a explicat că scandalul a pornit în momentul în care „domnul Bădulescu i-a spus că nu are dreptate și că e o hotărâre nelegală, domnul Mutu insistând ca toți consilierii generali să semnăm acea listă care privește introducerea pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General a unui punct suplimentar prin care să retragem sprijinul domnului Bădulescu.. în acel moment lucrurile au exacerbat..”. 

Marius Pavel a spus că a intervenit Poliția, iar între timp conflictul a fost aplanat de colegi. 

 

Subiecte în articol: primarie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are