Antena 3 CNN Actualitate Masacrul din club putea fi evitat! Mărturia incredibilă a unui proprietar de magazin de arme. Ce reproșează FBI-ului

Masacrul din club putea fi evitat! Mărturia incredibilă a unui proprietar de magazin de arme. Ce reproșează FBI-ului

Proprietarul unui magazin de arme din Florida a afirmat că a încercat să avertizeze FBI-ul cu privire la comportamentul ”suspect” al lui Omar Mateen, care îi călcase pragul pentru a cumpăra veste antiglonț și muniție.

Robert Abell, co-proprietar al Lotus Gunworks din Jensen Beach, Florida, a declarat pentru ABC News că Omar Mateen a intrat în magazinul său acum cinci sau șase săptămâni și au pus mai multe întrebări despre cum își poate proteja corpul de gloanțe.

Când angajații i-au spus că nu dețin în magazin vestele pe care le dorea bărbatul, acesta ar fi apelat pe cineva, cu care a vorbit într-o limbă străină. După ce a închis, el le-a cerut să-i vândă o cantitate mai mare de muniție.

Robert Abell a declarat unui angajat i s-au părut extrem de ciudate întrebările bărbatului, așa că l-a făcut să plece din magazin.

După acest episod, angajații au sunat la biroul local al FBI din West Palm Beach și au raportat incidentul. Din păcate, pentru că nu se făcuse nicio vânzare, ei nu aveau numele bărbatului care venise în magazin, ci doar imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

"Le-am dat informații și tot ce au avut nevoie, iar acesta a fost sfârșitul conversației", a spus el.

Deși a mai existat o conversație de follow-up cu agenții, FBI-ul nu a vizitat niciodată magazinul și nici nu a investigat cazul, a mai spus proprietarul magazinului de arme.

Subiecte în articol: FBI
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!