Antena 3 CNN Actualitate Locale Mascota Muzeului Judeţean din Vaslui a dispărut. Angajaţii fac apel la oameni şi oferă recompensă generoasă

Mascota Muzeului Judeţean din Vaslui a dispărut. Angajaţii fac apel la oameni şi oferă recompensă generoasă

Recompensă generoasă pentru pisica Muzeului Judeţean din Vaslui, dată dispărută în urmă cu o săptămână. Considerată mascota instituţiei de cultură, felina a fost adoptată în urmă cu nouă de ani de angajaţii de aici. Aceştia au postat un anunţ pe Facebook, prin care cer ajutorul oamenilor pentru recuperarea animalului.

de Georgiana Adam    |   

Până acum nouă ani, Muza era o pisică hoinară murdară şi flămândă.

A găsit afecţiunea la Muzeul Judeţean din Vaslui şi treptat a devenit mascota instituţiei. A fost sterilizată şi bineînţeles, vaccinată. De o săptămână însă este de negăsit.

"Noi suntem foarte supăraţi, suntem stresaţi, în sensul că ne-am obişnuit cu ea. Ne-am bazat pe faptul că toată lumea o cunoaşte şi că nu o să avem nicio problemă, dar se pare că ne-am cam înşelat", a spus o angajată a muzeului.

Şi vasluienii care s-au obişnuit cu prezenţa ei la muzeu au încercat să dea o mână de ajutor. S-au mobilizat pentru găsirea felinei şi au pus afişe prin oraş.

"Este sufleţul nostru şi îi rugăm pe cei care o văd, o înâlnesc sau pe cei care o au, să o aducă înapoi, că asta este căsuţa ei", spune o altă femeie care lucrează în muzeu.

De alfel, nu este prima dată când pisica dispare. În urmă cu doi ani, Muza a fost furată şi cu ajutorul oamenilor, a fost găsită la câţiva kilometri distanţă, tot în oraş. Angajaţii muzeului au anunţat că oferă şi o sumă consistentă de bani celui care o aduce sau ştie unde se află.

Cine are informaţii despre ea, rugăm să ne contacteze la numărul de telefon: 0735536649. Se oferă recompensă!", se arată într-un afiş.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor