Antena 3 CNN Externe Măsuri speciale de securitate într-o destinaţie turistică foarte frecventată din Europa. Autorităţile se tem de un atac terorist de Crăciun sau Revelion

Măsuri speciale de securitate într-o destinaţie turistică foarte frecventată din Europa. Autorităţile se tem de un atac terorist de Crăciun sau Revelion

Autorităţile din Barcelona au aplicat măsuri speciale de securitate în perioada sărbătorilor, în contextul unui avertisment transmis de Statele Unite privind riscul unui atac terorist, informează agenţiile Associated Press şi Bloomberg.

Departamentul de Stat american îi îndeamnă pe cetăţenii americani să fie "foarte vigilenţi" în centrul Barcelonei, în perioada Crăciunului şi Revelionului, din cauza riscului producerii unui atentat.

Poliţia catalană, Mossos d'Esquadra, a confirmat sporirea măsurilor de securitate, refuzând să ofere detalii despre ameninţări.

 

Sursă: Mediafax
Subiecte în articol: Barcelona Crăciun revelion
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"