Antena 3 CNN Actualitate Un medic de 46 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din gardă. Colegii susţin că suprasolicitarea la muncă e de vină

Un medic de 46 de ani din Botoşani a murit după ce a ieşit din gardă. Colegii susţin că suprasolicitarea la muncă e de vină

Medicul Ovidiu Nicolae Alexa a murit în urma unui infarct şi nu a putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de colegii săi.

de Silvia Preda    |   

Ovidiu Nicolae Alexa era şeful Compartimentului Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi. Acesta a decedat, vineri, după ce s-a întors de la serviciu, moartea lui, la vârsta de 46 de ani, fiind pusă pe seama suprasolicitării profesionale.

„A fost un om deosebit. A muncit enorm pentru spital, pentru pacienți, a salvat sute de vieți. Din păcate el s-a pierdut și din cauza muncii, a stresului de zi cu zi.

Decesul colegului nostru este o dovadă în plus a stresului și epuizării personalului medical în această perioadă. Din păcate, inima unor colegi cedează.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, managerul Spitalului Municipal Dorohoi, medicul Valerian Andrieș.

Medicul Ovidiu Nicolae Alexa a murit. "Din păcate, inima unor colegi cedează"

Ovidiu Nicolae Alexa era medic coordonator la Compartimentul Primire Urgenţe. 

Medicul Ovidiu Alexa era angajat al Spitalului Municipal Dorohoi de aproximativ 12 ani.

Subiecte în articol: Ovidiu Nicolae Alexa Botoșani
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă