Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru Mihai Tudose

Mesajul lui Sorin Grindeanu pentru Mihai Tudose

Fostul premier Sorin Grindeanu consideră că Guvernul ar trebui să comunice mai mult pe subiectul măsurilor fiscale ce urmează a fi adoptate, precizând că sunt măsuri bune.

"Nu pot în acest moment, fără a avea simulări în faţă, să vă spun exact dacă da sau nu (dacă ar fi adoptat aceste măsuri în cazul în care era încă premier - n.r.), dar sunt convins de următorul lucru: atât timp cât Mihai Tudose a luat această hotărâre, este o hotărâre bună, e o hotărâre care vine în folosul oamenilor. Poate ca şi sfat din partea mea, pe care de fapt i l-am şi spus, să se comunice mai mult pe acest subiect, pentru că e o etapă importantă în a explica de ce sunt bune aceste măsuri. Deocamdată auzim în spaţiul public doar explicaţiile celor care critică, ceea ce nu e în regulă, iar asta este treaba Guvernului în a explica aceste lucruri", a declarat Grindeanu la Palatul Parlamentului, întrebat, ca fost premier, dacă ar fi aprobat o ordonanţă de urgenţă prin care să fie transferate contribuţiile sociale aşa cum are de gând să facă Guvernul Tudose. 

În ce priveşte Legile Justiţiei, Grindeanu a menţionat că acestea sunt într-un proces normal de adoptare în Parlament. 

"Despre Legile Justiţiei, daţi-mi voie să vă spun că am o nedumerire, pentru că înţeleg că sunt în dezbatere publică din luna august şi un proces normal, eu nu spun că sunt bune sau rele, de a aproba o lege duce în Parlament. În acest moment, aceste legi sunt în Parlament, unde va urma o dezbatere. Nu există altă instituţie care să fie mai îndreptăţită decât Parlamentul României urmare a unei dezbateri şi asta se întâmplă, se va întâmpla în săptămânile viitoare", a adăugat el. 

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu mihai tudose
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro