Antena 3 CNN Actualitate Mesajul tulburător adresat mamei lui Alexis, barmaniţa din Colectiv moartă în incendiu

Mesajul tulburător adresat mamei lui Alexis, barmaniţa din Colectiv moartă în incendiu

O tânără bloggeriţă a fost impresionată teribil de suferinţa Cristinei Matache, mama lui Alexis - barmaniţa din Colectiv care a murit în cumplitul incendiu în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane. Fata i-a scris o scrisoare mamei îndoliate, iar cuvintele ei te fac să-ţi dea lacrimile.

Daniela, o tânără bloggeriţă, i-a scris o scrisoare emoţionantă mamei lui  Alexis - barmaniţa din Colectiv care a murit în cumplitul incendiu în care şi-au pierdut viaţa 63 de persoane. În rândurile postate pe blogul peronal, fata îi mărturiseşte mamei îndoliate că o emoţionează extrem de tare mesajele pe care aceasta le scrie pe internet pentru fiica ei şi îşi cere scuze pentru că nu o poate ajuta să-şi aline suferinţa.

”Vreau sa incep cu „multumesc”. Multumesc pentru Alexandra, pentru sufletul ei, pentru cuvinte, pentru forta imensa de a aprecia viata, pentru fiecare mesaj pe care il scrieti la inceputul fiecarei luni, multumesc pentru tot doamna Cristina!


Nu am avut contact vizual cu dumneavoastra, dar am avut cu sufletul dumneavoastra indurerat, cu sufletul Alexandrei.
Sunt emotionata, si imi tremura mana…pentru ca mesajele si toate acele scrisori pe care dumneavoastra le scrieti m-au ajutat mult. Mi se intampla destul de rar sa am ocazia sa citesc un om ca dumneavoastra, cu  o putere imensa, cu o caldura sufleteasca de exceptie, cu o dragoste atat de mare pentru animalute.
Doamna Cristina, stiu ca e putin…cuvintele sunt de prisos, pe fata dumneavoastra nu o mai aduce nimeni niciodata inapoi, dar vrem sa stiti ca noi nu am uitat, noi nu v-am uitat. De la departare va suntem alaturi, chiar si cei care nu va cunosc…va suntem alaturi cu gandul, si prin rugaciune! Din pacate nu avem nicio putere sa va ajutam mai mult. Iertati-ne! Dar avem putere prin dragoste, asa cum si dumneavoastra aveti…puterea dragostei.

Continuarea, pe cancan.ro.

Subiecte în articol: colectiv victime colectiv
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs