Antena 3 CNN Show Showbiz Mihai Bendeac, surprins la maximum de reacția unui concurent. S-a apropiat de el și au „continuat ca în Etiopia”

Mihai Bendeac, surprins la maximum de reacția unui concurent. S-a apropiat de el și au „continuat ca în Etiopia”

Cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor revine din 2 octombrie la Antena 1 cu surprize de proporii i momente care îi vor lăsa cu gura căscată nu numai pe telespectatori, ci i pe jurai. Când credeau că le-au văzut pe toate i că nimic nu-i mai poate surprinde, cei trei jurai ai emisiunii iUmor vor fi mai mult decât impresionai de momentul unui concurent francez, care va reui să-i ridice în picioare i să-i facă să-l aplaude îndelung împreună cu întreaga sală.

Mihai Bendeac nu va rezista tentaiei de a se ridica de pe scaun i se va duce pe scenă, lângă el. Ca semn de mulumire i apreciere faă de momentul prezentat, Mihai Bendeac va recurge la un gest extrem i-i va săruta mâna francezului. „În Rusia, marilor artiti li se pupă mâna în semn de recunotină’’, s-a explicat Mihai. Ca reacie la gestul său, francezul îl va „răsplăti” pe jurat cu un sărut direct pe buze.,,Să continuăm ca în Etiopia’’ a adăugat amuzat Mihai, surprins la maximum de reacia concurentului francez. Cum vor comenta colegii de jurizare păania lui Mihai Bendeac i ce va avea el însui de spus după cele întâmplate rămâne de văzut în cel de-al doilea sezon al emisiunii iUmor care va începe din 2 octombrie, la Antena 1.

Subiecte în articol: Mihai Bendeac iUmor
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile