Antena 3 CNN Actualitate Social Mihai e stomatolog în Olt și i-a venit o idee uimitoare. S-a dus pe câmp și a făcut asta. Acum sunt cu miile

Mihai e stomatolog în Olt și i-a venit o idee uimitoare. S-a dus pe câmp și a făcut asta. Acum sunt cu miile

Peste cinci mii de puieți de salcâm au fost plantați pe câmpurile afectate de alunecări de teren din Potcoava, judeţul Olt. 

Un medic stomatolog din Slatina a mobilizat 200 de voluntari, pacienți și elevi de la liceul din localitate și, preț de câteva ore, au plantat viitorii copaci. Acțiunea a fost una voluntară și are ca scop protejarea mediului înconjurător. 

Mihai Secu este medic stomatolog în Slatina și iubeşte locurile natale. A reușit să planteze peste 5.000 de salcâmi, pentru a stopa alunecările de teren din localitatea Potcoava. Acţiunea a fost pusă în aplicare chiar de medic, iar puieții au fost cumpărați din propriul buzunar. 

“M-am gândit şi mi-am zis: «Hai să mergem să împădurim, să facem o pădure»! Mie îmi place natura. Aş vrea să conştientizăm lumea în felul următor: n-am cum să tai un pom dacă n-am plantat măcar unul. Sau, dacă am tăiat unul, uite, am o şansă să merg să plantez unul, acum. Fac asta din dragoste de natură, de a respira un aer sănătos, de a trăi într-o țara cât mai verde”, spune medicul stomatolog pentru cancan.ro.

Subiecte în articol: Olt stomatolog
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi