Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea și Adrian Ursu, anunț de ultim moment: „Cifrele sunt în schimbare.Votul de astăzi reașează toată scena politică”

Mihai Gâdea și Adrian Ursu, anunț de ultim moment: „Cifrele sunt în schimbare.Votul de astăzi reașează toată scena politică”

Mihai Gâdea și Adrian Ursu au mers, duminică, la sediul unde se centralizează datele operatorilor de sondaj de la CURS-Avangarde.

Adrian Ursu, directorul editorial Antena 3, a precizat că cifrele sunt într-o mare schimbare.

„Cifrele sunt în schimbare și se modifică diferențele de la o raportare la alta. Vom vedea la ora 21 00 cum au evoluat pe tronsoane orare. Dar și pe această nouă structură pe care o descria foarte corect Sorin Roșca Stănescu: electorat captiv, electorat venit dinspre candidații care nu au mai intrat în turul al doilea și cei care sunt în bazinul de rezervă. Acolo va fi decisiv(...). Votul de astăzi reașează toată scena politică și va avea efecte pentru locale, pentru parlamentare, configurație în Parlament și o schimbare majoră pentru următorii ani de politică în România”, a precizat Adrian Ursu.

De altfel, Mihai Gâdea a adăugat că foarte mule persoane încearcă să acrediteze că în prezent „totul este clar”.

„Dacă te uitți pe cifre, la sediile de campanie, pe Facebook și vezi apelurile la vot din partea ambilor candidați, ne arată că lucrurile nu sunt atât de clare. Este foarte important ca la ora 21,00 să ne uităm pentru că bătălia se va duce până în ultimul moment. Eu cred că lucrurile acestea sunt în desfășurare”, a declarat Mihai Gâdea la Antena 3.

Subiecte în articol: prezidentiale 2019 Adrian Ursu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania