Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose despre Cîțu: ”Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună că au fost greșeli ale tinereții”

Mihai Tudose despre Cîțu: ”Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună că au fost greșeli ale tinereții”

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar și vicepreședinte PSD, îl ironizează pe Florin Cîțu pentru creșterea prețurilor din ultima perioadă: „Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greșeli ale tinereții”.

de Laura Dinu    |   

”De la ,,Guvernul-zero-Cioloș” la ,,Guvernul- 1%- Cîțu”….

Prim-ministrul Cîțu este foarte fericit că 1% dintre români au salariul mare. Ceilalți 99% nu contează.

Veniturile sunt înghețate, prețurile cresc amețitor. Nu contează, sunt interpretări răutăcioase…

Se scumpește pâinea? Nu contează, că el nu mănâncă pâine. Se scumpește benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea. Se scumpește ,,curentul”? Nu contează! El e oricum în întuneric……

P.S. Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greșeli ale tinereții...”, scrie Mihai Tudose. 

Subiecte în articol: mihai tudose
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"