Antena 3 CNN Actualitate Justiție Mihaiela Moraru Iorga, la DNA. Ce a declarat procurorul la ieșirea din sediu

Mihaiela Moraru Iorga, la DNA. Ce a declarat procurorul la ieșirea din sediu

Update: Mihaiela Iorga Moraru a ieșit de la sediul DNA. 

”Nu le-am spus nimic procurorilor. ”Bună ziua” și ”La revedere”, atât. Nu am formulat niciun fel de declarații. Astăzi s-a schimbat calitatea din suspect, în inculpat. E singurul lucru care s-a întâmplat. Celelalte acte de procedură au fost făcute publice prin comunicatele DNA.”, a declarat Mihaiela Iorga, la ieșirea din sediul DNA Ploiești.

Știrea inițială: Procurorul Mihaiela Moraru Iorga s-a prezentat, vineri, la sediul DNA Ploieşti, structură care instrumentează dosarul în care aceasta este acuzată că l-a ajutat pe omul de afaceri Florian Walter, care era urmărit internaţional şi cercetat de DIICOT, scopul fiind acela de a îngreuna cercetările şi tragerea la răspundere penală a acestuia.

"Eu zic să aveţi răbdare. O să ajungem într-o fază publică şi atunci o să auziţi toate declaraţiile. (...) O să facem toate declaraţiile în faţa judecătorului şi atunci veţi avea toate informaţiile necesare", a spus Iorga la intrarea în sediul DNA.

Potrivit unui comunicat de presă al DNA, Mihaiela Iorga este suspectă de favorizarea făptuitorului și fals intelectual în formă continuată (patru acte materiale).

Subiecte în articol: DNA procuror dosar audieri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare