Antena 3 CNN Actualitate Mijloacele de transport în comun de suprafață vor circula normal în București, anunță STB

Mijloacele de transport în comun de suprafață vor circula normal în București, anunță STB

Societatea de Transport Bucureşti - STB SA anunță că, în urma eforturilor făcute în ultimele trei zile de salariați și de echipele de intervenție, luni, 28.01.2019, va fi asigurată circulația normală pentru întregul parc programat (280 de tramvaie, 181 troleibuze și 931 autobuze).

Numeroasele avarii apărute la liniile de contact în urma condițiilor meteo extreme din zilele de 25, 26 și 27 ianuarie 2019 au perturbat programul de transport, iar circulaţia vehiculelor STB s-a desfăşurat cu mare dificultate.

Astfel, au fost înregistate 115 avarii la reţeaua electrică a tramvaielor şi troleibuzelor, din cauza crengilor sau a arborilor căzuți pe firul de contact. În această situație, STB SA a fost nevoită să ia măsuri pentru preluarea călătorilor din zonele afectate şi pentru a fluidiza anumite artere.

Au fost înfiinţate şapte linii navetă de autobuze (665,  670, 696, 610, 621, 632 și 641) pentru a compensa lipsa tramvaielor şi troleibuzelor blocate în traseu.

STB SA le cere scuze călătorilor pentru situațiile nedorite apărute in urma conditiilor meteorologice şi le mulțumește pentru înțelegerea de care au dat dovadă față de situația extremă exitstentă. 

Totodată, STB precizează că, fără eforturile tuturor angajaţilor companiei implicați în remedierea avariilor și aducerea în siguranță în depouri a vehiculelor, nu ar fi fost posibilă reluarea circulației, luni, în condiții normale.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor