Antena 3 CNN Horoscop Minerva, horoscopul săptămânii 20-26 iulie. Care este zodia care începe o nouă viaţă. Vărsătorii sunt frustraţi de nerealizările lor

Minerva, horoscopul săptămânii 20-26 iulie. Care este zodia care începe o nouă viaţă. Vărsătorii sunt frustraţi de nerealizările lor

O săptămână plină pentru nativii mai multor zodii, cu câştiguri financiare, călătorii, căsătorii sau noi începuturi. Iată previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 iulie, făcute de Minerva, potrivit huff.ro.

de Denisa Nedelcu    |   

Berbec - banii sunt cuvântul de ordine în această săptămână. Deşi ai putea primi mai puţin decât decât sperai, sunt momente când poţi avea surprize. Astfel, poţi câştiga câteodată şi ceva în plus. Oricum, nu fii dezamăgit!

Taur - săptămâna aceasta ai putea să o petreci alături de copii, fie într-o excursie, fie aproape de casă. De asemenea, ai putea primi veşti bune de la persoane aflate departe de tine şi eşti bucuros să le transmiţi mai departe.

Gemeni - starea ta financiară e una bună în această săptămână şi ai putea simţi o creştere a veniturilor. În ce priveşte partenerii de afaceri sau muncă, mai bine ascultă şi nu vorbi tu prea mult.

Rac - zilele acestea ai putea întâlni o figură nouă, atrăgătoare. Această apariţie ar putea duce la o nouă prietenie. Totuşi, fii atent că asta ar putea să-ţi evidenţieze vulnerabilităţile.

Leu - o muncă sau o sarcină întreprinsă în trecut îşi arată roadele acum. Vei primi, în sfârşit, recompense financiare la care nici nu te mai gândeai.

Fecioară - ţări exotice este cuvântul magic din această săptămână. Cel mai probabil, ai putea să călătoreşti acolo, însă este indicat să fii foarte atent.

Balanţă - romantismul şi ideea de căsătorie nu îţi dă pace în această săptămână. Ai discuţii cu partenerul pe această temă, cărţile pe subiect sunt ale tale, dar nu uita că ele se bazează pe generalităţi. Ţine cont de dorinţele ttale şi de situaţia în care te afli.

Scorpion - te simţi special, atrăgător, iar cei din jurul tău te văd, automat, înr-o lumină mai bună şi asta îţi dă şi mai multă încredere în tine. Ai putea primi şi o nouă ofertă profesională şi e bine să iei în considerare orice, nu să refuzi din prima. Poate fi începutul unei noi vieţi.

Săgetător - în aceste zile, datorită felului tău iubitor de a fi, atragi multă lume în jur, fie bărbaţi, fie femei. Te întâlneşti şi cu prieteni vechi, cu care nu te-ai mai văzut demult. De asemenea, în aceste zile, s-ar putea să-ţi doreşti să repari o greşeală.

Capricorn - posibilitatea de a pleca din ţară îţi face cu ochiul, mai ales că tu ştii că iarba poate fi verde, nu numai la noi. E indicat să te gândeşti bine înainte să iei această decizie.

Vărsător - săptămâna aceasta va fi total diferită ca până acum. Oamenii din jurul tău sunt fie cu capul în nori, fi deprimaţi sau falşi. Mulţi oameni, mai ales tu, vă simţiţi frustraţi pentru că nu sunteţi capabili să vă realizaţi dorinţele neîmplinite.

Peşti - probabil e una din acele perioade în care ai vrea să pleci în jurul lumii, să vezi oameni şi lucruri deosebite şi te gândeşti că ai fi foarte fericit. Dar te-ai gândit că ai putea trăi aceleaşi sentimente, dacă tu ţi-ai crea acest inedit la tine acasă?
 

Subiecte în articol: Horoscop Minerva
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor