Antena 3 CNN Actualitate Social Ministrul Voiculescu: Cu primii bani, am cumpărat medicamente pentru copii bolnavi de cancer

Ministrul Voiculescu: Cu primii bani, am cumpărat medicamente pentru copii bolnavi de cancer

de M.Z.    |   

Are 33 de ani și a ajuns ministrul Sănătății. ”E o provocare și e o mare onoare pentru mine să fiu ministru la 33 de ani”, a spus Vlad Voiculescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

Actualul ministru este inițiatorul rețelei citostaticelor de la noi din țară.

Ministrul a povestit cum a cumpărat cu primii lui bani medicamente pentru copiii bolnavi de cancer.

”Prima dată am cumpărat medicamente cu primii bani pe care i-am câștigat la bursă. Am cumpărat medicamente pentru patru copii de la Institutul Oncologic București (IOB). 

Nu poți face nimic mai bun cu 300 de euro decât să cumperi medicamente pentru patru copii”, a mărturisit actualul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, care vrea cu orice preț să ajute la salvarea copiilor bolnavi din România.

Vlad Voiculescu, după 14 ani la Viena: Acasă a fost mereu România”

Vlad Voiculescu a locuit 14 ani la Viena, dar ”acasă a fost mereu România”. 

”Am fost întotdeauna extrem de atașat de țara de unde am plecat. Acasă e România, Brănești, București”.

Ministrul a spus că motivul pentru care s-a întors în țară este în primul rând unul de ordin personal. ”Apoi, fiecare vrea să aibă un sens ce face”, a adăugat ministrul Vlad Voiculescu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"