Antena 3 CNN Politică Minoritățile naționale nu sunt interesate de cine va fi premier: „Votăm absolut orice propunere ne va face președintele”

Minoritățile naționale nu sunt interesate de cine va fi premier: „Votăm absolut orice propunere ne va face președintele”

Deputatul Varujan Pambuccian a afirmat joi, după consultările de la Cotroceni, că grupul minorităţilor naţionale nu doreşte alegeri anticipate şi că va susţine prim-ministrul propus de preşedintele Klaus Iohannis.

"Noi am expus domniei sale motivele pentru care mai degrabă nu am dori alegeri anticipate şi că vom vota absolut orice propunere ne va face preşedintele pentru un prim-ministru", a declarat liderul grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Din delegaţia care a participat la consultările de la Palatul Cotroceni au mai făcut parte: Dragoş Zisopol, Iulius Firczak, Daniel Vasile şi Gabriel Grosaru.

Anterior, preşedintele a avut consultări cu reprezentanţii PNL, PSD, USR, UDMR, PMP, ALDE şi Pro Europa.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat joi la Palatul Cotroceni preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moţiune de cenzură.

Citește Și Consultări la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, întâlnire cu partidele și formațiunile politice în vederea stabilirii unui nou premier

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Varujan Pambuccian Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”