Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Albă: Depinde și ce face partea română; Trump are un timp ocupat

Mircea Badea, despre vizita lui Iohannis la Casa Albă: Depinde și ce face partea română; Trump are un timp ocupat

Mircea Badea a comentat, în pasa ediției În gura presei, cu Sinteza zilei, vizita anunțată a președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă, unde va avea o întrevedere cu președintele american Donald Trump.

”Sunt cumva îngrijorat că toată propaganda securistă care îl slujește și pe președintele Iohannis ne spune, de cel puțin șase ori pe zi, că e ceva rău în legătură cu Trump. Numai lucruri negative. Și a culminat în ultima perioadă că domnul Trump e cu rușii. Și, atunci, vă dați seama că mă îngrijorez cumva. Dacă e să mă iau după propaganda lui Klaus Iohannis, care e anti-Trump, poate îl convertește și pe domnul Iohannis și devine pro-Putin”, a spus Mircea Badea.

Mircea Badea a subliniat că întâlnirea dintre cei doi șefi de stat este una extrem de importantă și că îl susține pe Klaus Iohannis în această vizită, chiar dacă nu îl simpatizează, pentru că este un pas important pentru România.

În același timp, însă, ”depinde și ce face partea română, căci Trump are un timp ocupat”, a remarcat Badea.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are