Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: Eu nu vrea să fie domnul Dragnea prim-ministru, vreau să fie domnul Cioloș prim-ministru

Mircea Badea: Eu nu vrea să fie domnul Dragnea prim-ministru, vreau să fie domnul Cioloș prim-ministru

Mircea Badea a explicat, în pasa cu Sinteza Zilei, marți seară, că îl susține pe  Dacian Cioloș pentru funcția de premier, doar pentru că România mai are multe de învățat.

Mircea Badea a explicat, însă, că există și un motiv pentru care Dragnea ar trebui și ar merita să ajungă premier.

“Eu nu vreau să fie domnul Dragnea prim-ministru, eu vreau să fie domnul Cioloș prim-ministru. Mi se pare că țara asta merită ca domnul Cioloș să rămână prim-ministru, pentru că țara asta nu a învățat mare lucru din 10 ani cu Băsescu și cred că mai trebuie să treacă niște timp mișto în aceastîă țară. Dar eu chiar nu îl plac pe Dragnea, nici nu am nimic cu dânsul, dar nu găsesc un motiv pentru care domnul Dragnea să fie prim-ministru, deși există un motiv pentru care chiar ar merita să fie prim-ministru – fix condamnarea aia penală. Absolut sinistră. Condamnarea este dată pentru referendumul din 2012, de doamna aceea pusă de Băsescu, obiectul referendumului din 2012, la Curtea Supremă a României. Eu zic că tocmai acest motiv este bun”, a comentat Mircea Badea.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Cutremur, în această dimineață, la graniță cu România!