Antena 3 CNN Actualitate Media Mircea Radu, mărturisire dureroasă: „Toată acea perioadă a fost o nenorocire”. Puțină lume știe asta despre vedeta TV

Mircea Radu, mărturisire dureroasă: „Toată acea perioadă a fost o nenorocire”. Puțină lume știe asta despre vedeta TV

Este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, dar Mircea Radu recunoaște că nu întotdeauna viața sa a fost roz. Dimpotrivă.

Prezentatorul TV își amintește și lucruri mai puțin plăcute din copilărie. Realizatorul a fost sărac. Mărturisirea a făcut-o vedeta într-un interviu pentru Adevărul.

„Toată acea perioadă a fost o nenorocire. Îmi aduc aminte că era foarte frig în apartamentul de bloc unde locuiam, eram îmbrăcaţi în pulovere groase, în halat; se întrerupea lumina şi se auzeau huiduieli pe toată strada (...) Îmi aduc aminte de lipsa alimentelor. În 1981 am mâncat brânză, în anul acela, o singură dată; eram prin clasa a cincea, a venit cineva acasă cu o bucată de brânză, a pus-o pe masă şi am început să mănânc. După câteva îmbucături am realizat că ai mei nu mâncau ca să-mi rămână mie. Chestiile astea te marchează, nu se pot uita şi nici nu se pot ierta, până la urmă”, a dezvăluit Mircea Radu.

 

Subiecte în articol: Mircea Radu prezentator TV
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept