Antena 3 CNN Life Modelul fake, care a luat minţile sportivilor şi miliardarilor, creat de Inteligenţa Artificială: "Cum este posibil să nu aibă iubit?"

Modelul fake, care a luat minţile sportivilor şi miliardarilor, creat de Inteligenţa Artificială: "Cum este posibil să nu aibă iubit?"

Emily Pellegrini, este un model creat de Inteligența Artificială (AI) care a reușit să păcălească mai multe vedete din lumea sportului, precum şi miliardari care i-au trimis invitaţii în Dubai şi la restaurante de lux.

de Ştefan Petrică    |   

Pe rețelele de socializare, Emily Pelegrini se remarcă prin fizicul ei, părul lung și castaniu, atrăgând atenția fotbaliștilor, luptătorilor MMA și miliardarilor.

Cu toate acestea, această poveste are o întorsătură: nu este o persoană reală, ci un model generat de AI.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ciuda faptului că există de doar patru luni, Emily a strâns un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, de 212.000, datorită videoclipurilor și fotografiilor sale realiste.

În ciuda strălucirii asociate cu viața virtuală a lui Emily, inclusiv oferte pentru excursii la hoteluri de cinci stele și restaurante scumpe, realitatea din culise este departe de a fi plină de farmec pentru persoana care îi gestionează conturile.

"Am întrebat-o pe Chat GPT care este fata visată a unui bărbat obișnuit și spunea păr brunet lung și picioare lungi, așa că am făcut-o exact așa cum spunea”, a spus creatorul, potrivit sursei citate.

"Scopul a fost să o fac simpatică și atractivă. Am vrut să o păstrez cât mai reală. Ei cred că este reală. O invită în Dubai să se întâlnească și să mănânce la restaurante grozave.

A fost un moment în care am spus "ce naiba se întâmplă”, a mai precizat creatorul.

Între timp, un fotbalist al cărui nume nu a fost dezvăluit a întrebat-o: "Cum este posibil ca o asemenea doamnă frumoasă să nu aibă un iubit?”

Emily nu este singură în lumea ei generată de AI. Creatorul ei a prezentat i-a creat și o soră pe nume Fiona, care a câștigat deja aproximativ 30.000 de urmăritori pe Instagram.

Subiecte în articol: inteligenta artificiala model
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania