Antena 3 CNN Actualitate Social Monica Pop: Lumea s-a transformat... în rău. Prețurile la alimente au crescut, în perioada grea de urgenţă, în loc să stea pe loc

Monica Pop: Lumea s-a transformat... în rău. Prețurile la alimente au crescut, în perioada grea de urgenţă, în loc să stea pe loc

Medicul Monica Pop a reacționat pe o reţea de socializare față de creșterea prețurilor la alimentele de bază în plină pandemie și spune că ar fi trebuit să existe un ordin de plafonare a costurilor. 

de M.Z.    |   

Doctoriţa spune că empatia nu există în această perioadă de criză produsă de coronavirus, decât cu mici excepții.

 

"Au fost promisiuni... 

Poporul a așteptat în perioada grea de urgență-alertă un ordin de plafonare a prețurilor la alimente!

Din păcate, prețurile au crescut în situația în care veniturile, se știe, au scăzut.

Am crezut mereu în empatie, în solidaritatea românilor la greu. Ea există, dar cu mari excepții! Magazinele au avut vânzări ca niciodată! Cu toate astea, prețurile au tot crescut în loc să rămână pe loc! Aș fi vrut să văd măcar un supermarket în care preţurile la alimentele de bază să fi scăzut măcar cu 5 bani! Nu cred ca există, în lunile de urgență-alertă! Deşi se ştia bine că veniturile românilor au scăzut!!! Ştiu toţi!

Unii chiar și-au pierdut locurile de muncă! Dar nimeni nu a pus această problemă! Nu trebuia??!!Lumea s-a transformat…în rău?! Înţeleg că au crescut preţurile şi la medicamente?

Dacă există excepții, le cer scuze! Aș dori mult să am cui!

"Banii" nu au nici empatie, nici înțelegere, nimic! S-a văzut!

Neomenie... Dezinteres... sau ce?", a scris medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice, pe pagina sa de Facebook.

În aprilie, președintele Klaus Iohannis declara că pe durata stării de urgență se pot plafona prețurile la medicamente, alimente, gaze naturale și carburanți.

În schimb, preţurile produselor alimentare de bază au crescut din martie.

Subiecte în articol: Monica Pop Klaus Iohannis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște