Antena 3 CNN Actualitate Ea este Nala, cea mai faimoasă pisică din lume. A devenit milionară după ce a fost salvată dintr-un centru de animale abandonate

Ea este Nala, cea mai faimoasă pisică din lume. A devenit milionară după ce a fost salvată dintr-un centru de animale abandonate

Pisica Nala a devenit cea mai faimoasă pisică din lume la scurt timp după ce a fost adoptată de la un adăpost pentru animale abandonate. Iată povestea ei impresionantă.

de Claudia Popovici    |   

Totul a început în momentul în care o tânăra pe nume Varisiri Mathachittiphan, a doptat-o pe Nala dintr-un centru de animale abandonate din Los Angeles.

Şi pentru că pisica avea o personalitate încântătoare stăpâna ei i-a făcut un cont pe Instagram care s-a dovedit a fi un real succes.

„Cred că a fost prima pisică de pe internet care s-a pozat ca ea însăși, de parcă ea este cea care vorbește și cred că acesta este unul dintre motivele pentru care oamenilor le-a plăcut, i-a creat personalitatea și ea este cu adevărat draguță”, a declarat stăpâna pisicii. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu numai că Nala a reușit să facă o avere de 100 de milioane de dolari, după ce a inspirat un brand de hrană pentru pisici, dar i-a găsit stăpânei sale şi un partener, în momentul în care au mers la cumpărături de cravate. 

Astăzi succesul felinei este răsunător. Pisica Nala deține recordul mondial Guinness pentru cei mai mulți urmăritori pentru o pisică pe Instagram și a câștigat TikToker-ul anului, învingând astfel patru oameni.

 

Subiecte în articol: pisica TikTok Instagram
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are