Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan: O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand

Nicușor Dan: O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand

de M.Z.    |   

Nicușor Dan, șeful partidul care ar putea decide Guvernul - potrivit celui mai recent sondaj, și-l dorește în continuarea pe Dacian Cioloș în funcția de premier.

Președintele USR a spus marți, la Antena 3, că i-ar plăcea ca Cioloș să conducă în continuare Executivul și după alegeri, ”altoit cu Clotilde Armand”, cu mențiunea ca guvernul să fie politic.

”Un premier tehnocrat cred că e o idee rezonabilă. Un premier tehnocrat cu guvern politic”, a spus președintele USR, Nicușos Dan, marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, adăugând că, totuși, este prea devreme pentru a vorbi despre acest subiect.

Atunci când i s-a cerut un nume, Nicușor Dan a răspuns: ”O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand”.

Citiți și Sondaj-șoc: Nicușor Dan, omul care va decide guvernul

În ce privește data alegerilor parlamentare, Nicușor Dan a spus că Tăriceanu are dreptate în principiu, pentru că ”iarna nu e o perioadă potrivită pentru alegeri”, dar în practică nu cred că se mai poate face ceva.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a arătat total nemulțumit, marți, de data alegerilor și a cerut anticipate. Fostul liberat vrea ca alegerile să aibă loc în octombrie sau noiembrie, pentru că în decembrie sunt sărbători.

Lovitură pe scena politică. Călin Popescu Tăriceanu vrea alegeri anticipate

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Noua fabrică din România care se deschide după Paște