Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini din camera în care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au găsit afișele cu care bărbatul încerca să racoleze femei ”fără obligații”

Noi imagini din camera în care Gheorghe Dincă spune că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii au găsit afișele cu care bărbatul încerca să racoleze femei ”fără obligații”

Jurnaliștii de la Libertatea au intrat în posesia unui nou set de imagini din camera unde Alexandra Măceșanu a fost ținută după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă și de unde a reușit să sune la 112 înainte de a fi ucisă.

În imagini se poate vedea și altă zonă a casei este încărcată cu haine, scule, saci, rafturi și dulapuri, dar și prispa casei, din care se poate accesa camera în care a fost ținuta Alexandra.

De altfel, mai multe coli printate cu anunțuri de genul celor matrimoniale au fost găsite pe proprietatea lui Dincă ”Doresc să cunosc o persoană de sex feminin, fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutam la munte”, scrie pe afiș. 

Vezi aici: FOTO

Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal camera
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB