Antena 3 CNN Economic Număr record de aplicanţi la schemele de sprijin pentru IMM-uri | Anunţul Ministerului Economiei

Număr record de aplicanţi la schemele de sprijin pentru IMM-uri | Anunţul Ministerului Economiei

Trei scheme de sprijin implementate de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) au înregistrat un număr record de aplicanţi.

de Claudia Popovici    |   

Peste 4.100 de companii au aplicat pentru Programul naţional de microindustrializare, Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi Programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a anunţat că peste 4.100 de companii au aplicat pentru Programul naţional de microindustrializare, Programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă şi Programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

"La programul naţional de microindustrializare au aplicat un număr de 1.036 de întreprinderi în perioada de înscriere, programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii a beneficiat de 486 de aplicanţi înscrişi, iar la programul de dezvoltare a activităţilor de comercializare a produselor şi serviciilor de piaţă s-au înscris cele mai multe firme aplicante din istoria schemei de ajutor, respectiv 2.615 întreprinderi”, se arată pe site-ul ministerului.

Etapa de înscriere electronică în cadrul celor trei măsuri de sprijin implementate de minister s-a încheiat în 4 ianuarie 2024. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată