Antena 3 CNN Life Nume românești predestinate succesului

Nume românești predestinate succesului

Nu poți avea control asupra personalității fiicei tale și nici nu poți alege cu cine va semăna, însă îi poți alege numele, care, i-ar putea influența succesul. 

Alexandra – provine din limba greacă și înseamnă "a proteja, a apară". Cele care poartă acest nume sunt femei puternice, care știu întotdeauna ce vor.

Ana – provine din limba ebraică și înseamnă "a binevoi". Femeie răbdătoare și perfecționistă este mereu atentă la detalii și nu scapă nimic din vedere.

Andreea - originar din limba greacă și semnifică "curaj". Ai un al șaselea simt foarte bine dezvoltat ceea ce te face să te bazezi mai mereu pe intuiție.

Carmen - în limba ebraică înseamnă "grădina". Ești o fire pragmatică și sensibilă reușind să îmbini sensibilitatea cu raționalitatea de cele mai multe ori.

Cristina- provine din limba latină unde semnifică "urmașul lui Iisus". O persoană pacifistă și încăpățânată de cele mai multe ori.

Elena – înseamnă "rază de soare" în limba greacă. Te pricepi foarte bine la medierea conflictelor și asta datorită faptului că nu îți plac certurile, potrivit clickpentrufemei.ro.

 

Subiecte în articol: nume succes
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri