Antena 3 CNN Actualitate Social O ambulanță s-a blocat în apropiere de București, în drum spre un bolnav. Aceasta a fost scoasă din nămeți de un vehicul off road

O ambulanță s-a blocat în apropiere de București, în drum spre un bolnav. Aceasta a fost scoasă din nămeți de un vehicul off road

O ambulanță, care se deplasa la o persoană cu hipertensiune arterială (urgență de cod galben), a rămas blocată în Bragadiru, din cauza zăpezii,  iar pentru a fi deblocată a fost trimis un vehicul off road de la o companie cu care Serviciului de Ambulanță București Ilfov (SABIF) are protocol de colaborare pentru astfel de cazuri, a declarat managerul SABIF dr Alis Grasu.

”Mașnile se deplasează cu dificultate pe străzile înguste, pline de autovehicule parcate  pe ambele sensuri sau pe care s-a adunat multă zăpadă viscolită. În această dimineață, am apelat la serviciile unei companii de vehicule off road, cu care avem un protocol de colaborare, ca să deblocăm o ambulanță care trebuia să ajungă la un caz de hipertensiune, adică urgență de cod galben. Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație”, a adăugat managerul SABIF, potrivit libertatea.ro.

Ambulanțele se deplasează cu dificulate mai ales în zonele cu străzi mici, cu multă zăpadă viscolită, dar și în localitățile din jurul Capitalei.

Subiecte în articol: ambulanta pacient masini
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB