Antena 3 CNN Actualitate Social O familie a fost intoxicată și în București din cauza unei deratizări: „Fata mea de trei ani și soția s-au sufocat”

O familie a fost intoxicată și în București din cauza unei deratizări: „Fata mea de trei ani și soția s-au sufocat”

Evenimentul de la Timișoara a stârnit reacția unei familii din București, care a ajuns la spital cu perfuzii acum patru luni de zile, tot din cauza unei firme de deratizare.

”Când am văzut ce s-a întâmplat la Timișoara, soția mea a început să plângă. Pentru că am fost la un pas de a ni se întâmpla acest lucru”, povestește bărbatul din cartierul Berceni, cartierul din sudul Capitalei, potrivit Libertatea.

Au chemat salvarea, fetița a ajuns la spitalul ”Grigore Alexandrescu”, însoțită de tată, care era în starea cea mai bună. Mama, în schimb, a ajuns, cu stări de sufocare, la un alt spital din București, și a fost pusă, ca și fata de 3 ani, pe perfuzii.

„Într-o dimineață, când se pieptăna, soția mea a început să tușească. Am tușit și eu. Am auzit-o tușind și, apoi, horăcăind pe fiica noastră, care nici nu împlinise trei ani”, a povestit bărbatul. 
 

Subiecte în articol: familie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"