Antena 3 CNN Externe O femeie proaspăt arestată a furat mașina poliției în care se afla. Ce s-a întâmplat apoi este scos dintr-o scenă de film - VIDEO

O femeie proaspăt arestată a furat mașina poliției în care se afla. Ce s-a întâmplat apoi este scos dintr-o scenă de film - VIDEO

Toscha Sponsler, o femeie în vârstă de 33 de ani care a fost arestată, a furat mașina poliției în care se afla și a demarat în trombă. 

Incidentul care a avut loc într-un oraș din statul Texas a fost filmat chiar de camera de supraveghere aflată în vehicul.

Potrivit Euronews.com, femeia se afla pe bancheta din spate a mașinii. Avea cătușe la mână, însă asta nu a fost o problemă pentru ea, pentru că a reușit să scape extrem de repede de ele.

Femeia a fost arestată pentru că ar fi furat mai multe produse dintr-un magazin. În timp ce ofițerii încercau să se uite prin bagajele ei, ea a scăpat de cătușe și s-a furișat la volan. 

A urmat o cursă ca în filme, care a durat aproape 23 de minute, timp în care tânăra a gonit cu o viteză de 160 de km/h. Ea a pierdut până la urmă controlul vehiculului, făcând accident.

Tânăra a fost apoi arestată din nou, iar polițiștii au descoperit că avea asupra ei metamfetamine. În plus, e a fost acuzată atât de furt, cât și de agresiune, că s-a opus arestului, că a evadat, dar și că a folosit ilegal un vehicul.
 

Subiecte în articol: furt masina Politie cursa incident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Românii care pot ieși la pensie mai devreme, potrivit noii legi a pensiilor