Antena 3 CNN Actualitate Inedit O mămică din Capitală a povestit pe o rețea de socializare ce i se întâmplă fiului său la școală. „Frate, unde-i trimit eu pe ăştia micii?”

O mămică din Capitală a povestit pe o rețea de socializare ce i se întâmplă fiului său la școală. „Frate, unde-i trimit eu pe ăştia micii?”

O mămică din Capitală a povestit pe o rețea de socializare ce i se întâmplă fiului său la școală, la ora de Cultură civică.

Mai precis, copilul i-a relatat mamei ce face profesoara în timpul orei.

„Iar a început școala! Ăsta este oftatul mamei. Al copiilor e un vuiet. Cu atât mai mare cu cât mai neauzit. Nu i-am încurajat cu nimic. Sec, ca la armată, le-am cerut să-și pregătească ghiozdanele și i-am anunțat ce program au (pe lângă școală reîncep și celelalte). Orice cuvânt de alinare din partea mea, ar fi de prisos. În timp ce aranjam caietele și cărțile fiului pe birou (cum ar fi cartea de istorie să fie împreună cu caietul de istorie), fiul îmi spune brusc: “niciun coleg nu o place pe dna de civică”. Eu nu am nicio reacție. M-am antrenat bine, în ani de zile de greșeli. Dacă nu reacționezi, afli și continuarea. „Fluieră în oră, la elevi”, continuă fiul. „Are fluier! Pe bune, ea se crede profesoară de sport?” Parcă și văd imaginea în minte și-mi vine să mă prăvălesc pe jos de râs. Sau de plâns? Îmi încordez muschii feței și rămân impasibiliă. Cumva, mă simt mai în siguranță așa.

Frateeee, unde-i trimit eu pe ăștia micii? La școală? Să înceapă coșmarul!”, a scris Anemari-Helen Necsulescu.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania