Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă din Italia şi-a abandonat fetiţa într-o parcare şi a plecat să se prostitueze

O româncă din Italia şi-a abandonat fetiţa într-o parcare şi a plecat să se prostitueze

O româncă, care a plecat să întrețină relații sexuale cu un bărbat și și-a lăsat fiica de opt ani în parcarea de lângă a doua poartă a Ostiei, de-a lungul drumului de coastă, este cercetată acum pentru neglijarea unui minor.

de Alexandra Dima    |   

Întâmplarea a avut loc miercuri, 11 august, în jurul orei 3.00 dimineața. O mamă, născută în Italia, dar de origine română și-a lăsat fetița de 8 ani într-o parcare, şi a plecat cu un bărbat, pentru a întreține relații sexuale. Un martor care a văzut copila singură, rătăcind printre maşini în timpul nopții, a cerut intervenția carabinierilor.

În foarte puțin timp, o patrulă a intervenit și-a luat minora în custodie. În plus, oamenii legii au depistat-o pe mamă, care a confirmat că a plecat, lăsându-și fiica singură, în parcare.

Între timp, fetița a fost dusă la spitalul Grassi din Ostia, unde a fost consultată de medicii care au găsit-o într-o stare bună de sănătate. Incidentul a fost raportat serviciilor sociale iar româncă este cercetată acum pentru neglijarea unui minor. În ciuda acestor lucruri, fetiţa a fost încredinţată în continuare mamei.

Sursa: ostiatv.it

Subiecte în articol: Italia Ostia
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște