Antena 3 CNN Actualitate Orban răspunde acuzațiilor din Parlament: "O asemenea obrăznicie, îmi e greu să trec peste ea"

Orban răspunde acuzațiilor din Parlament: "O asemenea obrăznicie, îmi e greu să trec peste ea"

Premierul Ludovic Orban a răbufnit, luni, în Camera Deputaţilor, la Ora Guvernului, în urma tensiunilor generate de discuția pe tema măsurilor de relansare economică.

„Dezbaterea era legată de economie și viitorul economiei și reducerea efectelor negative ale crizei Covid. În scurtul timp pe care l-am avut la dispoziție pentru a prezenta pe scurt măsurile, am încercat să vă prezint câteva puncte de reper ale programului nostru. Mă aștept să se vorbească despre economie. Nu s-a vorbit despre asta. Nu voi da decât o singură replică. Se vede că nu întelegeți nimic despre UE!”, a răbufnit premierul deranjat de faptul că discuția din Parlament a deviat de la temă și vizibil iritat că unii politicieni i-au cerut demisia.

„Nu vă e rușine să vorbiți despre românii care pleacă ca muncitori sezonieri, după ce ați alungat milioane de români din țară? O asemenea obraznicie, îmi e greu să trec peste ea”, a continuat Orban.

„Toată lumea vorbește de cifre. Încă nu am prezentat o cifră pentru că as fi lipsit de responsabilitate atâta timp cât nu știu pe ce resurse de la UE putem conta. Când o să avem o estimare a resurselor financiare de care dispunem, fiți siguri că o să vă spunem.”, a arătat premierul.

El a reiterat că modelul pe care se bazează Guvernul este de stimulare a investițiilor, de modernizare a infrastructurii.

Orban i-a atras atenția președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, căruia i-a cerut să respecte regulile și să poarte masca în spații închise.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare