Antena 3 CNN Actualitate Percheziții de amploare în București și Ilfov la suspecți de contrabandă cu țigări

Percheziții de amploare în București și Ilfov la suspecți de contrabandă cu țigări

În urma perchezițiilor efectuate în București și Ilfov, polițiștii au descoperit aproape 280.000 de țigarete într-un dosar privind comiterea infracțiunii de contrabandă.

"În cursul acestei dimineți, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pun în aplicare patru mandate de percheziție în municipiul București și în județul Ilfov și patru mandate de aducere, într-un dosar privind comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigarete", transmite un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB).

Din probele administrate reiese presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România, din spațiul extracomunitar, țigarete, având ca destinație finală principală municipiul București.

"Până la acest moment, în urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate aproximativ 280.000 de țigarete", se arată în comunicat.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice — Poliția Sectorului 3.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: perchezitii tigari contrabanda Ilfov amploare
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș