Antena 3 CNN Economic Performanța și calitatea produselor Carmistin, premiate în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Performanța și calitatea produselor Carmistin, premiate în cadrul Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României

Performanța profesională și calitatea înaltă a produselor Carmistin, comercializate sub brandul La Provincia, au fost premiate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Galei Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, care a avut loc la InterContinental Athénée Palace, în seara zilei de 9 mai 2023, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu.

de Georgiana Adam    |   

Companiei Carmistin i-a fost decernată diploma de excelență de către Alteța Sa Regală Principele Radu, ca o recunoaștere deosebită pentru tot ceea ce întreprinde, ca parte a tradiției Asociației Furnizorilor Casei Regale a României de a răsplăti simbolic entități de afaceri din țara noastră a căror performanță profesională atinge înalte cote de calitate.

Premiile au fost înmânate în acest an câtorva companii și instituții fără calitatea de membru în asociație.

"Pentru noi, echipa Carmistin, este o mare onoare această recunoaștere a muncii și dedicației în slujba consumatorilor noștri. Mulțumim pentru apreciere Asociației Furnizorilor Casei Regale a României, asigurându-i că pentru Carmistin va rămâne mereu un privilegiu să producă hrană sănătoasă pentru oameni", a declarat Justin Paraschiv, fondatorul și președintele companiei.

Din partea Casei Majestății Sale Custodele Coroanei la eveniment au participat Ion Tucă, directorul Casei MS și Radu Ghină, consilier regal.

Subiecte în articol: Carmistin Casa Regala a Romaniei
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului